Nederlands Français Deutsch Italiano Espanol Português Slovenský Slovenski Latvijas ελληνικά Gaeilge Other - English
VBR-Tactical
Home VBR-Belgium-Webshop About us Contact us News Events Legal Activitie cooperation
De laatse nieuwe Torskin snijwerende en steekwerende T-shirts zijn verkrijgbaar in de VBR-Tactical shop. Torskin snij en steekwerende T-shirts
Snij- en steekwerende T-shirts Snijwerende Polo's Snijwerende broeken Snijwerende regenvesten Snijwerend hemd en blazer Snijwerende handschoenen Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Torskin snij- en steekwerend Jachtkledij Vechtsporten & Toebehoren Motorkledij VBR-Glock pistool Millennium 45 VBR-B PDW-Sidearm VBR-B 9x19 mm Herladen Kal. 7.92x24 mm Steekpartij Belgie en Nederland
© Copyright protected by Rik Van Bruaene
Prijs info online shop Prijs info online shop
Torskin is een collectie innovatieve snij-, slag- en steekwerende kleding
Torskin gebruikt de techniek van body mapping om de vitale organen te beschermen tegen dodelijke steekpartijen. Specifiek op de plaatse waar de meest vitale organen zich bevinden in het lichaam wordt er een extra goede steekweerdende bescherming voorzien door middel van speciale steekwerende pakketten die in een snijwerende T-shirt kunnen geschoven worden.
Meer info Torskin online shop
Torskin T-shirt met lange mouwen en steekwerende pakketten 15J
De Torskin slag-,steek- en snijwerende T-shirt met steekwerende pakketten is een beschermende T-shirt die zeer licht, ademend en comfortabel is en uitgerust is met de 5 steekwerende pakketten die de vitale organen beschermen met speciale soepele steekwerende pakketten van 15 Joule of 36 Joule
Combat Cut Bravo Full Protection snij- en steekwerende trui
Prijs info online shop
Deze zwarte Combat Cut Bravo shirt Full protection met afneembare col is voorzien van verschillende lagen snij- en steekwerende Cutyarn level 5. De armen en hoge col zijn voorzien van twee lagen snijwerende Cutyarn, terwijl de romp over 360° voorzien is van drie lagen snijwerende Cutyarn niveau 5. . De buitenkant van deze Combat Cut Bravo shirt is gemaakt uit een 3 Way zwarte Kevlar. Deze 3 Way zwarte Kevlar is brandvertragend, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend. De combinatie van de snij- en steekwerende Kevlar met meerdere lagen snij- en steekwerende Cutyarn bieden reeds een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe vlees messen, combat messen of korte Japanse zwaarden en de vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het steken met messen of scherpe voorwerpen zoals schroevendraaiers.
Torskin snijwerende col zwart
Prijs info online shop
Torskin snijwerende losse winter col met twee lagen bescherming.
Prijs info online shop
Donkergrijze snij- en steekwerende col Kevlar-Spectra-Kevlar
Donkergrijze snijwerende en steekwerende hoge col standaard model gemaakt uit Kevlar 3Way en Spectra. Buitenlaag is een 3-Way Kevlar die brandwerend en snijwerend is. Als voering beschikt deze col over 2 lagen Spectra van Honeywell gemengd met Coolmax met elk een snijweerstand van niveau 5.
Torskin snijwerende T-shirt met korte mouwen zwart
Prijs info online shop Prijs info online shop
De Torskin snijwerende T-shirt (zonder de steekwerende pakketten) is een beschermende T-shirt die zeer licht, ademend en comfortabel is en een dubbele zone bescherming biedt ter hoogte van de vitale organen en over inwendige zakken beschikt om steekwerende pakketten in te voegen.
Prijs info pakket 15 Joule Prijs info pakket 36 Joule
Combat Cut Alpha snij- en steekwerende trui
Prijs info online shop
Deze anti-steekpartij T-shirt zonder mouwen beschikt over een 3 lagen snijwerende voering + 1 buitenlaag 3-Way Kevlar van DuPoint over de volledige oppervlakte. Hierdoor word de volledige romp beschermd. De zachte beschermende actief Coolmax binnen voering die een vochtregulerende werking heeft en de drager een fris en comfortabel gevoel heeft. De 4 lagen snijwerend materiaal  zijn absoluut nuttig tegen snijaanvallen met cutter messen, vleesmessen, combat messen en korte Japanse zwaarden en heeft ook een 4 maal grotere steekweerstand die ernstige verwondingen kan verhinderen bij steekpartijen met vrijwel alle traditionele zakmessen
Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en dubbellaagse voorkant
Prijs info online shop Prijs info online shop
De Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en een dubbel laag snijwerende Torskin aan de voorkant is een beschermende T-shirt die zeer licht, ademend en comfortabel is. De dubbele laag snijwerende Torskin aan de voorarmen en aan de voorkant van de T-shirt verdubbelen de snijweerstand waardoor deze T-shirt een betere snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met een Stanley messen, keukenmes of vleesmes. De dubbele laag biedt ook betere bescherming tegen aanvallen met gebroken glazen flessen of gebroken bierglazen.
Torskin snijwerende ambulance vest
Prijs info online shop
De Torskin snijwerende ambulance vest is werd ontwikkeld om in de traditionele ambulance vest te dragen en is over de volledige oppervlakte voorzien van een enkele laag Torskin.De Torskin snijwerende ambulance vest zijn beschermende vesten die bestemd zijn voor de markt van de persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn ruim officieel gecertificeerd volgens de meest recente normen zoals  EN ISO 13997 (1999), EN 388-6.2 (2003) en ASTM F1790 (2005). Hierdoor kunnen ze als werkkledij gedragen worden bij: politie diensten, bewakingsdiensten, brandweerdiensten, medische diensten, glasindustrie, metaalindustrie, persoonlijke verdediging.
Torskin snijwerende ambulance vest
Prijs info online shop
Deze Siocool T-shirt met snijwerende mouwen kan onder een uniform of onder een kogelwerende vest gedragen worden. De mouwen zijn voorzien van snijwerende Torskin en zijn dubbel aan de voorarmen. Hierdoor kan men de armen beschermen tegen een snijdende aanval van een mes, glasscherven of metaal. Op het lichaam bevindt zich de vochtregulerende Siocool die ideaal is om te dragen onder een steek- of kogelwerende vest. .
Torskin snijwerende UBAC met lange mouwen
Prijs info online shop
De Torskin snijwerende UBAC is een beschermende T-shirt die zeer licht, ademend en comfortabel is en die speciaal bedoeld is om onder een kogelwerende of steekwerende vest te dragen.
Snijwerende T-shirt met zachte Coolmax voering
Prijs info online shop
Snijwerende T-shirt gemaakt uit drie lagen
Prijs info online shop
Snijwerende zwart T-shirt / Coolmax-Cutyarn-Polyester 3 laags constructie is een eis van verschillende politiediensten 
Snijwerende T-shirt Spectra-Coolmax Mix. met lange mouwen
Prijs info online shop
Deze T-shirt bestaat dus maar uit één laag, is relatief dun en heeft een fris gevoel tijdens het dragen in de zomer of binnen in een gebouw. De snijwerende bescherming is verwerkt in het weefsel en is dus over de volledige oppervlakte van de T- shirt. Deze snijwerende T-shirt bevat lange mouwen en beschermt dus ook de schouders en armen tegen aanvallen met messen of glasscherven. Deze snijwerende T-shirt is ook uitermate geschikt om onder witte kledij te dragen. - Ideaal voor buschauffeurs, agenten of andere om onder het witte hemd te dragen. Door zijn speciale samenstelling is deze snijwerende T-shirt ook uitermate geschikt om onder een steek- of kogelwerende vest te dragen. De lange mouwen vormen dan een extra snijwerende bescherming.
Torskin snijwerende polo met lange mouwen
Prijs info online shop
De Torskin snijwerende polo is een beschermende polo die zeer licht, ademend en comfortabel is om dragen en is over de volledige oppervlakte voorzien van een enkele laag Torskin. . Enkele laag arm bescherming Enkele laag voorarm bescherming Enkele laag op de borst Enkele laag op de rug Enkele laag boven de vitale organen Duimlus . De Torskin snijwerende polo’s zijn beschermende polo’s die bestemd zijn voor de markt van de persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn ruim officieel gecertificeerd volgens de meest recente normen zoals EN ISO 13997 (1999), EN 388-6.2 (2003) en ASTM F1790 (2005). Hierdoor kunnen ze als werkkledij gedragen worden bij: politie diensten, bewakingsdiensten, brandweerdiensten, glasindustrie, metaal industrie, persoonlijke verdediging. . De Torskin mouwen kunnen gewassen worden tot 30°
Torskin snijwerende mouwen
Prijs info online shop
Torskin snijwerende mouwen. . - Enkele laag snijwerende Torskin. - Duimlus . De Torskin snijwerende mouwen zijn beschermende mouwen die bestemd zijn voor de markt van de persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn ruim officieel gecertificeerd volgens de meest recente normen zoals  EN ISO 13997 (1999), EN 388-6.2 (2003) en ASTM F1790 (2005). Hierdoor kunnen ze als werkkledij gedragen worden bij: politie diensten, bewakingsdiensten, brandweerdiensten, glasindustrie, metaalindustrie, persoonlijke verdediging. . De Torskin mouwen kunnen gewassen worden tot 30° .
Snijwerende polo Pique- Spectra-Polyester Lange mouwen Zwart
Prijs info online shop Prijs info online shop
3 lagen constructie. De buitenste laag is een zacht Pique laag die bedrukt kan worden, de middelste laag is de snijwerende Spectra van Honeywell laag niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Polyester mesh laag.
Torskin snij- en steekwerend