Nederlands Français Deutsch Italiano Espanol Português Slovenský Slovenski Latvijas ελληνικά Gaeilge Other - English
VBR-Tactical
Home VBR-Belgium-Webshop About us Contact us News Events Legal Activitie cooperation
Snij- en steekwerende regenvesten Steekwerende en snijwerende bodywarmer Nederlands
Snij- en steekwerende T-shirts Snijwerende Polo's Snijwerende broeken Snijwerende regenvesten Snijwerend hemd en blazer Snijwerende handschoenen Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Torskin snij- en steekwerend Jachtkledij Vechtsporten & Toebehoren Motorkledij VBR-Glock pistool Millennium 45 VBR-B PDW-Sidearm VBR-B 9x19 mm Herladen Kal. 7.92x24 mm Steekpartij Belgie en Nederland
© Copyright protected by Rik Van Bruaene
Snijwerende regenvesten van VBR-Belgium
Prijs info online shop meer info online shop meer info online shop meer info online shop meer info online shop meer info online shop
Snijwerende lederen vesten VBR-KVL-91 van VBR-Belgium
Prijs info online shop Prijs info online shop
Zwarte  Cordura vest met een snijwerende  voering uit Cutyarn (Cut resistant Yarns)  niveau 5, die veel gebruikt wordt door politie, bewakingsdiensten en veiligheidsdiensten. Mogelijkheid om de vest te bedrukken of te voorzien van logo’s (security). De VBR-COR vest ziet eruit als een normale moderne vest uit Cordura , is vrij dun en  comfortabel om te dragen. Zij beperkt de bewegingsvrijheid niet. Verschillende maten zijn beschikbaar ook voor jongeren. De binnenkant van de vest heeft een steek- en snijwerende  Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van de snijwerende vest en tevens in de armen aanwezig. Hierdoor biedt deze Cutyarn voering een snijwerende bescherming vergelijkbaar met de EN388 norm niveau 5 aan de armen en torso. De tactische vest met een snijwerende Cutyarn voering kan de meeste aanvallen met zakmessen weerstaan. De vest ziet er uit als een normale Cordura vest en is dus ook geschikt om dagelijks te dragen. De zakken aan de voorkant voor belangrijke voorwerpen (portefeuille of GSM) zijn voorzien van een ritssluiting zodat deze veilig kunnen afgesloten worden. Deze snijwerende vest is geliefd bij bewakingsdiensten omdat deze te opzichte van een gewone vest, een goede snijwerende weerstand biedt. De vest is ideaal om te dragen als bescherming tegen aanvallen met messen  voor algemeen gebruik als bewakingsdienst, politie, of burger die zich wenst te beschermen tegen de toenemende agressie met messen. Rode waterafstotende en snijwerende jas met een snijwerende voering uit Cutyarn (Cut resistant Yarns)  niveau 5. De rode snijwerende jas is ideaal om te dragen voor reizigers die met de bus of trein reizen. De rode kleur maakt u als voetganger meer zichtbaar en deze hippe snijwerende jas  kan u bescherming tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen. Ideaal tegen de toenemende agressie met messen.
Gezien het veelvuldig voorkomen van aanvallen met messen op veiligheidsagenten is de snijwerende lederen vest KVL-91 reeds verschillende malen betrokken geweest bij aanvallen met messen op veiligheidsagenten in die mate zelfs dat men kan spreken over een typische trend in aanvallen met messen. Uit een eerste evaluatie is gebleken dat in het grootste deel van de aanvallen met messen, de veiligheidsagent neergestoken werd langs achter in het centrum van de rug. Dit feit heeft rechtstreeks aanleiding gegeven om de achterzijde van de KVL-91 vest nog beter te gaan beschermen. Betreffende de evaluatie van de snijwerende lederen vest KVL-91 is men tot de conclusie gekomen dat de snijwerende Cutyarn of Spectra bescherming niveau 5 aan de voorzijde voldoende is maar dat de meeste aanvallen met messen op een specifieke plaats in het centrum van de rug gebeuren. Bij een dergelijke aanval met een mes wordt de rug van de snijwerende lederen vest beschadigd en moet men de volledige vest vervangen. De nieuwste innovatie voor de snijwerende vest KVL-91 is het toevoegen van een extra snijwerende rugbescherming die bestaat uit een extra laag snijwerende Cutyarn met een extra lederen laag. Deze extra bescherming wordt op de rugzijde genaaid en beschermd het centrum van de rug. Deze extra laag van Cutyarn en leer heeft twee grote voordelen. Vooreerst wordt de beschermingswaarde aan de achterzijde verdubbeld zodat een mesaanval met grote krachten kan gestopt worden. Ten tweede heeft het extra snijwerende paneel het voordeel dat het gemakkelijk kan vervangen woorden indien het beschadigd wordt door een aanval met een mes. In dit geval moet men niet meer de ganse vest vervangen maar enkel de rugbescherming. De nieuwe innovatie biedt aan de VBR-KVL-91 een hogere steekwerende bescherming op de rug en het voordeel dat een beschadiging van de vest gemakkelijker kan hersteld worden. De binnenkant van de vest heeft een steek- en snijwerende Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van de vest en tevens in de armen aanwezig. Hierdoor biedt deze cutyarn voering een snijwerende bescherming vergelijkbaar met de EN388 norm niveau 5 aan de armen en torso en een dubbele bescherming op de rug. De speciale Cutyarn voering biedt een vrij hoge snijweerstand die de meeste aanvallen met zakmessen kan weerstaan. De vest is ideaal voor beveiligingsfirma’s maar ook voor de doorsnee burger om te dragen als bescherming tegen aanvallen met messen als men het spoor of de metro gebruiken om naar het werk, de school of het kantoor te gaan. De snijwerende vest kan discreet gedragen worden zonder dat iemand het merkt dat de lederen jas een goede snijwerende bescherming biedt. De vest heeft geen hinderlijk gevoel tijdens het dragen en ook niet tijdens het zitten in de trein of in de auto.
Snijwerende vesten voor Belgische voetbalssupporters
Prijs info online shop
Deze rode snijwerende vest met duivels drietand is ideaal om te supporteren voor de Belgische nationale voetbalploeg. Deze hippe duivelse rode vest is speciaal ontwikkeld om de tribune ook tijdens de winter maanden rood te kleuren, maar dan met het oog op de eigen veiligheid tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen. De buitenzijde van deze rode snijwerende vest is gemaakt uit rode waterafstotende Cordura die beslist tegen wat geduw en getrek kan van op de tribune. Het model is een tactisch model die speciaal ontworpen werd om een maximale veiligheid te geven voor een snijwerende toepassing en beschikt over verschillende zakken met een ritssluiting. De rode drietandvest is voorzien van een snijwerende voering uit Cutyarn die over de volledige oppervlakte van de vest en tevens in de armen aanwezig is. Hierdoor biedt deze Cutyarn voering een snijwerende bescherming vergelijkbaar met de EN388 norm niveau 5 aan de armen en torso. De tactische vest met een snijwerende Cutyarn voering kan de meeste aanvallen met zakmessen weerstaan.
meer info online shop
Uitrusting voor bewakingsagenten
Snijwerende en waterafstotende vest met Combat Cut Bravo Shirt.
Prijs info online shop
Rode sportieve snijwerende en waterafstotende vest met Combat Cut Bravo Shirt Full Protection
Prijs info online shop
Snijwerende lederen vest VBR-KVL-91
Witte snijwerende T-shirt Voor jongeren :
Prijs info online shop
Prijs Combat Cut Bravo:
Prijs info online shop
Koop geen nieuwe wintertrui zonder bescherming tegen steekpartijen! Koop systematische een stuk snij- of steekwerende kledij totdat u veilig beschermt bent tegen steekpartijen!
Combat Cut Bodywarmer Een gemakkelijke outfit met een grote bewegingsvrijheid en daarbij een snij- en steekwerende bescherming tegen steekpartijen. Deze snij- en steekwerende bodywarmer heeft een klassiek model en combineert stijl en comfort met een steekpartij bescherming voor dagelijks gebruik in een soepel pakket. Bodywarmer tegen steekpartijen De buitenlaag is een waterafstotende Cordura die u beschermt tegen regen en wind. Deze bodywarmer houdt rekening met de echte gevaren van een zware steekpartij waarbij normaal 10% snijwonden en 90% steekwonden zijn. Hiervoor is deze bodywarmer voorzien over de volledige oppervlakte van de romp met snijwerende en slijtvaste voering bestaande uit 3 lagen snij- en steekwerende Cutyarn niveau 5 en twee lagen Cutyarn in de kraag. Deze drie lagen snijwerend materiaal hebben een drie maal grotere snij- en steekweerstand dan een gewone snijwerende T-shirt . Er is een dunne isolatie laag aanwezig en een extra beschermende 3Way zwarte Kelvar binnenvoering die brandvertragend, snijwerend en scheurwerend is. Deze VBR-Belgium Combat Cut Bodywarmer betekend een bescherming tegen steekpartijen in een casual kledingstuk die dagelijks en comfortabel kan gedragen worden voor  voor tal van verschillende activiteiten. De rode snijwerende bodywarmer is ideaal om te dragen voor reizigers die met de bus of trein reizen. De rode kleur maakt u als voetganger meer zichtbaar en deze hippe bodywarmer kan u bescherming tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen. Ideaal tegen de toenemende agressie met messen
Bodywarmer tegen steekpartijen
Prijs info online shop
Prijs info online shop
Combat Cut Dames shirt
De Combat Cut Dames T-shirt ontwikkeld om een ernstige bescherming te bieden aan de dames tegen steekpartijen met de zware vleesmessen uit de keuken.
Prijs info online shop Snijwerende regenvesten