Nederlands Français Deutsch Italiano Espanol Português Slovenský Slovenski Latvijas ελληνικά Gaeilge Other - English
VBR-Tactical
Home VBR-Belgium-Webshop About us Contact us News Events Legal Activitie cooperation
Snijwerend schooluniform. Snijwerende kledij voor studenten Student neergestoken, kledij tegen steekpartij op school. Ouders Ouders nemen initiatief voor een steekwerend schooluniform
Snij- en steekwerende T-shirts Snijwerende Polo's Snijwerende broeken Snijwerende regenvesten Snijwerend hemd en blazer Snijwerende handschoenen Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Torskin snij- en steekwerend Jachtkledij Vechtsporten & Toebehoren Motorkledij VBR-Glock pistool Millennium 45 VBR-B PDW-Sidearm VBR-B 9x19 mm Herladen Kal. 7.92x24 mm Steekpartij Belgie en Nederland
© Copyright protected by Rik Van Bruaene
Snijwerende schooluniformen van VBR-Belgium
meer info online shop
Combat Cut Bravo shirt VBR-Belgium
meer info online shop meer info online shop
Snijwerende en waterafstotende vest met Combat Cut Bravo Shirt.
meer info online shop
Rode sportieve snijwerende en waterafstotende vest met Combat Cut Bravo Shirt Full Protection
meer info online shop
Snijwerende lederen vest VBR-KVL-91
meer info online shop meer info online shop
Koop geen nieuwe wintertrui zonder bescherming tegen steekpartijen! Koop systematische een stuk snij- of steekwerende kledij totdat u veilig beschermt bent tegen steekpartijen!
Ongeloof na steekpartij in Nederlandse school... Steekpartij, student neergstoken in Belgische school eerder dit jaar, Schoolkinderen krijgen steekwerend uniform in Londen... Ouders worden zich stilaan bewust van de gevaren die jongeren lopen om het slachtoffer te worden van een steekpartij. Na de dood van 7 jongeren in Londen in 2007 werden er door sommige ouders reeds initiatieven genomen om kinderen te voorzien van een snijwerend schooluniform. Na verschillende dodelijke steekpartijen op jongeren wordt ook in België en Nederland de vraag gesteld naar de mogelijkheden om jongeren beter te beschermen tegen steekpartijen.
15 jarige Nederlandse student dodelijk verwond in de hals.. Snijwerende Spectra-Coolmax T-shirt met hoge col.
De hals is een van de plaatsen die zeer vaak getroffen worden bij een steekpartij. Net alsof men slaat in iemands gezicht maar dan met een mes. De enige en meest voor de hand liggende snijwerende T-shirt die hier een doeltreffende bescherming kan bieden is een snijwerende T- shirt uit een Coolmax-Spectra mengsel met een hoge rolkraag. Dit is een witte snijwerende T- shirt die vrij dun is en gemakkelijk onder een hemd kan gedragen worden. De Coolmax in deze snijwerende T-shirt zorgt voor een goed vocht regelend effect waardoor deze snijwerende T-shirt nog altijd fris aanvoelt als men in een klaslokaal zit. Deze snijwerende T-shirt is zowel geschikt voor jongens als voor meisjes. Dit zou een ideale basis zijn voor een snijwerend schooluniform.
De Combat Cut Bravo Shirt is eveneens voorzien van een hoge snijwerende col en zou ook in aanmerking kunnen komen als een efficiënte snijwerende T-shirt. Hierbij heeft de Combat Cut Bravo nog het voordeel dat de snijwerende col kan afgenomen worden als het te warm wordt tijdens de zomer. De Combat Cut Bravo shirt is voorzien van een zachte Coolmax mesh en kan dus bloot op de huid of onder de kledij gedragen worden.
meer info online shop
Combat Cut Bravo shirt Full Protection VBR-Belgium
De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection is eveneens voorzien van een hoge snijwerende col maar is in alle opzichten iets zwaarder dan de Combat Cut Bravo shirt. De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan een steekwerende vest vervangen en biedt een goede snij- en steekweerstand tegens steekpartijen met zeer gevaarlijke messen. In principe kan de Combat Cut Bravo Shirt Full Protection vrij comfortabel een ganse schooldag gedragen worden en kan dus beslist in aanmerking kunnen komen als een zeer degelijke snij- en steekwerende T-shirt. De snijwerende col kan afgenomen worden als het te warm wordt tijdens de zomer. De Combat Cut Bravo shirt is voorzien van een zachte Coolmax mesh en kan dus bloot op de huid of onder de kledij gedragen worden.
meer info online shop
Witte snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Coolmax
De witte snijwerende T-shirt bestaande uit Coolmax- Cutyarn-Coolmax werd in principe speciaal voor jongeren ontwikkeld. Het is een witte snijwerende T-shirt die bloot of onder een hemd kan gedragen worden zoals zeer veel jongeren een witte T-shirt onder een hemd dragen. De witte snijwerende T-shirt is voorzien van een zachte Coolmax voering die bloot op de huid kan gedragen worden en die een vocht regelend effect heeft. De witte snijwerende T-shirt heeft korte mouwen en een ronde hals zoals vrijwel alle ander T-shirt en is daardoor multifunctioneel. Hij kan zowel tijdens de zomer als tijdens de winter gedragen worden. Deze witte snijwerende T-shirt zou als standaard beschermende T- shirt kunnen gebruikt worden en kan bedrukt worden met het logo van de school.
meer info online shop
Grijze goedkope snijwerende T-shirt Cutyarn-Coolmax
Deze grijze snijwerende T-shirt bestaande uit Cutyarn- Coolmax en is een goedkope snijwerende T-shirt die onder een schooluniform kan gedragen worden. Gezien alle  kinderen nog in hun groeiperiode zitten kan dit een goede economische snijwerende oplossing zijn voor schoolkinderen. De grijze snijwerende T-shirt is voorzien van een zachte Coolmax voering die bloot op de huid kan gedragen en een vocht regelend effect heeft waardoor deze snijwerende T-shirt als onderhemd kan gedragen worden. De buitenlaag is de snijwerende Cutyarn waarboven dan een ander kledingstuk dient gedragen te worden. Hierboven kan dan een uniformhemd of bloes gedragen worden. Deze snijwerende T-shirt Cutyarn-Coolmax kan zowel tijdens de zomer als tijdens de winter gedragen worden en is geschikt voor jongens en meisjes.
meer info online shop
Combat Cut Alpha shirt VBR-Belgium
De Combat Cut Alpha Shirt zonder mouwen is in alle opzichten iets zwaarder dan de snijwerende T-shirt omdat deze gemaakt is uit drie lagen snijwerend materiaal. Dit is een snij- en steekwerende T-shirt tegen steekpartijen met zwaardere messen. Deze snij- en steekwerende T-shirt is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar en kan onder het schooluniform gedragen worden. De Combat Cut Alpha shirt is voorzien van een zachte Coolmax mesh en kan dus bloot op de huid of onder de kledij gedragen worden. Dit ie een snij- en steekwerende T-shirt die een steekwerende vest kan vervangen en dus eigenlijk geschikt is voor zeer gevaarlijke buurten.
meer info online shop
Rode snijwerende Cordura vest VBR-Belgium
Hoewel een regenjas normaal niet in de klas gedragen wordt, een snijwerende regenjas biedt bescherming buiten het klaslokaal of op de weg naar huis, waar hij dan wel gedragen kan worden. De rode snijwerende en waterafstotende Cordura vest ziet eruit als een normale moderne rode vest en is vrij comfortabel om te dragen. De binnenkant van de vest heeft een snijwerende Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van de vest en tevens in de armen aanwezig. De rode kleur maakt jongeren als voetganger of fietser meer zichtbaar in het verkeer en deze hippe vest kan de jongeren bescherming tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen.
De duivelsgekte kan ook bij jongeren en een rode snijwerende en waterafstotende Cordura vest met duivels drietand kan beslist gecombineerd worden met ander casual kledij. De binnenkant van de vest heeft een snijwerende Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van de vest en tevens in de armen aanwezig. De rode kleur maakt jongeren als voetganger of fietser meer zichtbaar in het verkeer en deze hippe vest kan de jongeren bescherming tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen.
meer info online shop
Rode snijwerende Cordura vest VBR-Belgium
De zwarte snijwerende en waterafstotende Cordura vest ziet eruit als een normale moderne zwarte vest en is vrij comfortabel om te dragen. De binnenkant van de vest heeft een snijwerende Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van de vest en tevens in de armen aanwezig. Zwart is een neutraal kleur en past bij vrijwel alle schooluniformen. Ook deze zwarte snijwerende en waterafstotende jas kan een basis worden voor een snijwerend uniform voor jongeren.
meer info online shop
Snijwerende en slijtvaste motorbroek Jeans-Spectra Motorbroek, tactische broek, skater en fietsersbroek, feestbroek
Als men kiest voor een snijwerend schooluniform, dan kan men ook overwegen om een snijwerende boek bij het schooluniform te voegen. Deze snijwerende jeansbroek is van een donker blauwe kleur en kan met veel andere uniformkleuren gecombineerd worden. Deze snijwerende en slijtvaste jeansbroek is een multifunctionele beschermingsbroek die niet alleen voor motorrijders maar ook voor bromfietsers, fietsers en skaters en voor persoonlijke bescherming tegen aanvallen met messen nuttig kan zijn. Deze snijwerende jeansbroek is voorzien van een Spectra snijwerende voering die op de impactplaatsen zoals de zijkant van de billen, de knieën en het zitvlak bevestigd is. In principe zou men een 360° snijwerende broek kunnen gebruiken, maar men dient rekening te houden dat een student toch minstens 6 uur neerzit aan zijn lessenaar. Door een 360° snijwerende voering zouden er klachten kunnen ontstaan in de lies door het langdurig zitten. Gezien bij deze snijwerende en slijtvaste jeansbroek de voorkant niet extra beschermd wordt kan de lies voldoende ventileren en ontstaan er geen klachten door het langdurig zitten.
meer info online shop
Rode snijwerende T-shirt met duivels drietand
De rode snijwerende T-shirt met of zonder duivels drietand kan eveneens als snijwerende bescherming door jongeren gedragen worden. De rode snijwerende T-shirt heeft een zachte Coolmax mesh en is zeer aangenaam om te dragen.
Standaard zwarte snijwerende T-shirt met korte mouwen
meer info online shop
Deze snijwerende T-shirt Coolmax- Cutyar-Polyester kan als algemene uniform T-shirt gebruikt worden
Standaard zwarte snijwerende Polo met korte mouwen
Een snijwerende polo kan eveneens als schooluniform gebruikt worden. Deze snijwerende polo met korte mouwen heeft een snijwerende Spectra voering.
meer info online shop
Standaard zwarte snijwerende Polo met lange mouwen
Een snijwerende polo kan eveneens als schooluniform gebruikt worden. Deze snijwerende polo met lange mouwen heeft een snijwerende Spectra voering.
meer info online shop