Nederlands Français Deutsch Italiano Espanol Português Slovenský Slovenski Latvijas ελληνικά Gaeilge Other - English
VBR-Tactical
Home VBR-Belgium-Webshop About us Contact us News Events Legal Activitie cooperation
Snijwerend hemd en blazer
Snij- en steekwerende T-shirts Snijwerende Polo's Snijwerende broeken Snijwerende regenvesten Snijwerend hemd en blazer Snijwerende handschoenen Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Torskin snij- en steekwerend Jachtkledij Vechtsporten & Toebehoren Motorkledij VBR-Glock pistool Millennium 45 VBR-B PDW-Sidearm VBR-B 9x19 mm Herladen Kal. 7.92x24 mm Steekpartij Belgie en Nederland
© Copyright protected by Rik Van Bruaene
Snijwerende hemden en pakken.
Wit snijwerend hemd Katoen-Spectra-Katoen Het wit snijwerende hemd Katoen-Spectra-Katoen kan het traditionele wit hemd vervangen in al zijn functies maar is voorzien van een Spectra snijwerende voering. Het witte snijwerend hemd kan gedragen worden als wit uniformhemd voor bewakingsagenten maar kan ook gedragen worden als een algemeen wit hemd onder een pak met das, onder of boven een T-shirt. Het witte snijwerende hemd heeft een buitenlaag van katoen. De snijwerende voering van witte Spectra van Honeywell niveau 5 en zit over de volledige oppervlakte van het hemd, inclusief de kraag en de mouwen. De binnenlaag is eveneens gemaakt uit katoen. Het witte snijwerend hemd heeft een enkele laag witte snijwerende Spectra van Honeywell over de volledige oppervlakte die een goede bescherming biedt tegen een snijdend aanval met een mes. Ook in de kraag van het hemd zit een enkele laag snijwerende Spectra die in principe dubbel gelegd wordt tijdens het dragen van een das. Deze dubbele kraag vormt een goede bescherming tegen aanvallen met messen of andere steekwapens in de hals.  Het witte snijwerende hemd is vrij dun en licht en kan gecombineerd worden met andere snijwerende kledij. Zo kan een witte snijwerende T-shirt onder het snijwerend hemd dragen al dan niet met een hoge snijwerende rolkraag of een snijwerende T-shirt–carrier met ballistische pakketten. Door meerdere snijwerende kledingstukken boven elkaar te dragen vergroot men de snij- en steekweertand en vergroot men de bescherming tegen steekpartijen.
Prijs info online shop
Zwart snijwerend hemd Katoen-Cutyarn-Katoen Het zwart snijwerende hemd Katoen-Cutyarn-Katoen kan het traditionele zwart hemd vervangen in al zijn functies maar is voorzien van een Cutyarn snijwerende voering. Het zwarte snijwerend hemd kan gedragen worden als zwart uniformhemd voor bewakingsagenten maar kan ook gedragen worden als een algemeen zwart hemd onder een pak met das, onder of boven een T-shirt. Het zwarte snijwerende hemd heeft een buitenlaag van katoen. De snijwerende voering van Cutyarn niveau 5 en zit over de volledige oppervlakte van het hemd, inclusief de kraag en de mouwen. De binnenlaag is eveneens gemaakt uit katoen. Het zwarte snijwerend hemd heeft een enkele laag snijwerende Cutyarn over de volledige oppervlakte die een goede bescherming biedt tegen een snijdend aanval met een mes. Ook in de kraag van het hemd zit een enkele laag snijwerende Cutyarn die in principe dubbel gelegd wordt tijdens het dragen van een das. Deze dubbele kraag vormt een goede bescherming tegen aanvallen met messen of andere steekwapens in de hals.  Het zwarte snijwerende hemd is vrij dun en licht en kan gecombineerd worden met andere snijwerende kledij. Zo kan een zwarte snijwerende T-shirt onder het snijwerend hemd dragen of zelf een steekwerende Combat Cut Alpha shirt of een snijwerende T-shirt–carrier met ballistische pakketten. Door meerdere snijwerende kledingstukken boven elkaar te dragen vergroot men de snij- en steekweertand en vergroot men de bescherming tegen steekpartijen.
Prijs info online shop
Snijwerend jeans hemd Jeans-Cutyarn-Coolmax Het snijwerende hemd Jeans-Cutyarn-Coolmax kan het traditionele jeans hemd vervangen in al zijn functies maar is voorzien van een Cutyarn snijwerende voering. Het snijwerend jeans hemd kan gedragen worden als casual hemd met een snijwerende bescherming. Het snijwerende jeans hemd heeft een buitenlaag van jeans. De snijwerende voering van Cutyarn niveau 5 en zit over de volledige oppervlakte van het hemd, inclusief de kraag en de mouwen. De binnenlaag is gemaakt uit een zwarte Coolmax mesh. Deze Coolmax mesh heeft een vochtregulerend effect en een fris gevoel. Het snijwerend jeans hemd heeft een enkele laag snijwerende Cutyarn over de volledige oppervlakte die een goede bescherming biedt tegen een snijdend aanval met een mes. Ook in de kraag van het hemd zit een enkele laag snijwerende Cutyarn die in principe dubbel gelegd wordt tijdens het dragen van een das. Deze dubbele kraag vormt een goede bescherming tegen aanvallen met messen of andere steekwapens in de hals.  Het snijwerende jeans hemd kan gecombineerd worden met andere snijwerende kledij. Zo kan een zwarte snijwerende T-shirt onder het snijwerend hemd dragen of zelf een steekwerende Combat Cut Alpha shirt of een snijwerende T-shirt–carrier met ballistische pakketten. Door meerdere snijwerende kledingstukken boven elkaar te dragen vergroot men de snij- en steekweerstand en vergroot men de bescherming tegen steekpartijen.
Motorbroek Jeans-Spectra Basic De VBR-Belgium motorbroek Jeans-Spectra Basic is een multifunctional beschermbroek die voorzien is van een gebreide Spectra voering op de impact plaatsen zoals de knieën, de zijkant van de billen en het zitvlak. De rechte donkerblauwe jeansbroek is voorzien van 4 steekzakken. Er werd speciaal gekozen voor een Spectra voering omdat de gebreide Spectra bescherming zachter is en meer comfortabeler dan de andere materialen die gebruikt worden in motorbroeken. Spectra is een van de sterkste garens die er voor het ogenblik bestaan en zijn 40% sterker dan Kevlar. Ze hebben een grotere snijweerstand, een grotere slijtweerstand en zijn veel meer bestand tegen het wekelijks wassen of tegen het regelmatig blootstellen aan vocht. Gezien een gemiddeld huishouden in West-Europa wekelijks wast is het vrij zinloos om aan te nemen dat een Kevlar bescherming voor lange tijd duurzaam is. De gebruikelijke Kevlar verliest vrij snel zijn treksterkte en slijtweerstand als men deze regelmatig wast waardoor de bescherming van de motorbroek vrij snel wegvalt. Kevlar die gebruikt wordt in kogelwerende veste is altijd ingepakt in een waterdichte en UV beschermende plastiek hoes dit speciaal om de krachten van de Kevlar zolang mogelijk te behouden. Bij een motorbroek is dit niet het geval en wordt de Kelvar ingestikt in de naden van de broek.
Prijs info online shop Prijs info online shop
Snij- en steekwerende blazers
De snij- en steekwerende blazer met knoopsluiting, twee steekzakken met klep, een borstzak, twee binnenzakken en een split aan de achterzijde is over de volledige oppervlakte voorzien van een snijwerende voering die bestaat uit twee lagen Cutyarn met elk een snijweerstand van niveau 5..  De twee lagen snijwerende Cutyarn niveau 5, hebben een vrij goede snijweerstand tegen een snijdende aanval met een mes. Deze snij- en steekwerende blazers zijn bedoeld om boven een snijwerend hemd te dragen. In dit geval heeft de snij- en steekwerende blazer twee lagen snijwerende Cutyarn boven de enkele laag snijwerende Cutyarn van het snijwerend hemd of T-shirt. Deze vormen dan drie lagen snijwerend materiaal boven elkaar die een ernstige bescherming vormen tegen het steken met messen.
Prijs info online shop
Snijwerende T-shirt Spectra-Coolmax mix.
Snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Coolmax
Prijs info online shop Prijs info online shop
Snijwerende T-shirt Spectra-Coolmax mix.
Prijs info online shop
Snijwerende T-shirt Spectra-Coolmax mix.
Prijs info online shop
Combat Cut Alpha shirt Anti-steekpartij T-shirt
Prijs info online shop
Snijwerende T-shirt Spectra-Coolmax mix. Kogelwerend pakket NIJ-3A (250x300mm)
Snijwerende T-shirt Cutyarn-Coolmax
Prijs info online shop Prijs info online shop Snijwerend hemd en blazer