Nederlands Français Deutsch Italiano Espanol Português Slovenský Slovenski Latvijas ελληνικά Gaeilge Other - English
VBR-Tactical
Home VBR-Belgium-Webshop About us Contact us News Events Legal Activitie cooperation
Gewonde bij steekpartij was te vermijden Een steekpartij om te nekken... de bescherming ligt bij VBR in de rekken! Grote voorraad snij- en steekwerende kledij onmiddellijk leverbaar. Snijwerende T-shirts onmiddellijk leverbaar. Nederlands
Snij- en steekwerende T-shirts Snijwerende Polo's Snijwerende broeken Snijwerende regenvesten Snijwerend hemd en blazer Snijwerende handschoenen Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Torskin snij- en steekwerend Jachtkledij Vechtsporten & Toebehoren Motorkledij VBR-Glock pistool Millennium 45 VBR-B PDW-Sidearm VBR-B 9x19 mm Herladen Kal. 7.92x24 mm Steekpartij Belgie en Nederland
© Copyright protected by Rik Van Bruaene
Een steekpartij om te nekken... de bescherming ligt bij VBR in de rekken!
meer info online shop
Snijwerende Boxershort
De handen worden vaak het eerst verwond bij een aanval met een mes. VBR-PG-34 snijwerende handschoenen als bescherming van de handen tegen messneden.
meer info online shop
Koop geen nieuwe wintertrui zonder bescherming tegen steekpartijen! Koop systematische een stuk snij- of steekwerende kledij totdat u volledig en  veilig beschermt bent tegen steekpartijen!
Evolutie in beschermende kledij na de Witte Mars.
De Witte Mars na de derde dodelijke steekpartij in Vlaanderen heeft voor een aantal initiatieven gezorgd. De ontwikkeling van snijwerende kledij is nieuw, revolutionair maar nog onbekend. Nog wekelijks vallen er slachtoffers van steekpartijen terwijl een bescherming in verschillende niveaus beschikbaar is. Snijwerende kledij kan stap per stap geïntegreerd worden in de dagelijkse outfit, modieus en stijlvol…
Witte snijwerende T-shirt Spectra-Coolmax
Rode snijwerende en waterafstotende regenvest voor Belgische voetbalsupporters
info online shop info online shop
Witte snijwerende T-shirt om onder hemd te dragen, speciaal voor studenten.
Slachtoffer van dodelijke steekpartij als studieobject.
Uit de Witte Mars is er toch nog iets nuttig gekomen… Naast de solidariteit met de getroffen familie, vrienden en kennissen werd er een studie gemaakt of de laatste nieuwe technieken van snijwerende kledij kunnen aangewend worden als een algemene bescherming voor jongeren tegen steekpartijen. Het enige kledingstuk die alom en op grote schaal gebruikt wordt door jongeren is een witte T-shirt die vaak onder de kledij gedragen wordt.
meer info online shop
Witte snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Coolmax
Witte snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Coolmax, in combinatie met een snijwerende lederen vest VBR-KLV-91
meer info online shop
De witte snijwerende T-shirt kan onder verschillende soorten modieuze kledij gedragen worden en is daarom ideaal voor de jongeren.
Witte snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Coolmax Deze snijwerende T-shirt werd special ontwikkeld om onder de gewone kledij te dragen, net zoals een andere witte T-shirt die bij veel jongeren onder een hemd gedragen wordt. Deze witte snijwerende T-shirt is gemaakt in drie lagen, een constructie die de maximum veiligheid garandeert een ook geëist wordt door verschillende grote veiligheidsdiensten. De buitenste laag is een witte Coolmax laag die kan bedrukt met een logo naar keuze. De middelste laag is een snijwerende Cutyarn (Cut resistant yarns) niveau 5 en de binnenste laag is opnieuw een zachte Coolmax mesh (gaas) laag die bloot op de huid gedragen kan worden. Deze snijwerende T-shirt is voorzien Coolmax aan de buiten- en de binnenkant. Hierdoor heeft deze snijwerende T-shirt een zeer efficiënt vocht regelende werking en ademend effect. Dit is vooral een voordeel als deze snijwerende T-shirt binnen in een gebouw gedragen wordt. Reeds bij een kleine luchtcirculatie heeft deze snijwerende T-shirt een goed ademend effect die fris aanvoelt. Hoewel deze snijwerende T-shirt uit drie lagen gemaakt is en aanvoelt als een sweater, toch kan hij tijdens de zomer onder een hemd gedragen worden. Voor de koudere periode van het jaar is het aangeraden dat men een warme T-shirt onder deze snijwerende T-shirt draagt. Immers het fris en ademend effect werkt ook tijdens de winter. Deze snijwerende T-shirt is voorzien van een enkele laag snijwerende Cutyarn niveau 5 en kan de verwonding door een snijdende aanval met een mes of gebroken glazen fles ernstig beperken of zelfs helemaal verhinderen. Dit is een basis persoonlijke bescherming voor jongeren die de gewone T-shirt kan vervangen maar met een aanzienlijk hogere bescherming tegen een snijdende aanval met een mes. De witte snijwerende T-shirt is machine wasbaar en kan in de droogtrommel. Hij verliest zijn sterkte niet door veelvuldig te wassen.
De steekwerende T-shirt Combat Cut Alpha shirt.
Combat Cut Alpha shirt  3X grotere steekweerstand dan een snijwerende T-shirt
meer info online shop
Goedkope snijwerende T-shirt van goede kwaliteit.
Grijze snijwerende T-shirt Cutyarn-Coolmax
meer info online shop
Goedkope snijwerende T-shirt van goede kwaliteit. De grijze snijwerende T-shirt Cutyarn-Coolmax is een T-shirt die slechts uit twee lagen is vervaardigd. Hier ligt de snijwerende bescherming bloot aan het oppervlak van de buitenste laag en is de binnenlaag voorzien van een zachte Coolmax mesh. Door dat er slechts 2 lagen gebruikt worden in deze grijze snijwerende T-shirt is deze goedkoper en ook aanzienlijk lichter om te dragen. Merk echter op dat deze grijze snijwerende T-shirt eerder iets ruw is aan de buitenkant en in principe altijd onder een ander kledingstuk moet gedragen worden. De grijze kleur wordt zeker mode kleur deze winter en er zijn tal van grijze modieuze shirts, hemden en hoodies op de markt verkrijgbaar om boven deze grijze snijwerende T-shirt te dragen. Hierbij is het voordeel als men de snijwerende grijze T-shirt draagt onder een grijs hemd, dan is het totaal vrij dun en aangenaam om dragen binnen een gebouw. Deze grijze snijwerende T-shirt is voorzien van een enkele laag snijwerende Cutyarn niveau 5 en kan de verwonding door een snijdende aanval met een mes of gebroken glazen fles ernstig beperken of zelfs helemaal verhinderen. Dit is een basis persoonlijke bescherming tegen een snijdende aanval met een mes. De grijze snijwerende T-shirt is machine wasbaar en kan in de droogtrommel. Hij verliest zijn sterkte niet door veelvuldig te wassen.
Combat Cut Alpha shirt heeft een 3X grotere steekweerstand dan een snijwerende T-shirt.. Uit de laatste dodelijke steekpartijen kunnen we vast stellen dat er steeds meer zwaardere messen gebruikt worden om iemand neer te steken. Deze evolutie naar zwaardere steekwapens vereist ook een zwaardere snij- en steekwerende bescherming. Waar een snijwerende T-shirt met enkele laag snijwerende bescherming vooral de snijdende aanvallen met een mes kan weerstaan, bij de Combat Cut Alpha shirt werden er drie lagen snijwerende materiaal boven elkaar gelegd. Dit maakt niet alleen de snijweerstand 3 maal hoger, maar ook de steekweerstand wordt die maal sterker. Daarnaast wordt de Combat Cut Alpha shirt ook voorzien van een 3Way Kevlar buitenlaag. Dit is een nieuwe zwarte Kevlar soort die snijwerend, vlamvertragend en scheurwerend is. Het beschermend totaalpakket van de Combat Cut Alpha shirt kan reeds een steekwerende vest vervangen, maar dan met het voordeel dat deze zo soepel en comfortabel is om te dragen als een dikke trui. Deze Combat Cut Alpha shirt is dan ook veel meer dan een basis bescherming tegen aanvallen met messen en vormt reeds een goede bescherming tegen de algemene steekpartijen onder burgers. Als men zich ter degen wenst te beschermen tegen steekpartijen, dan is deze Combat Cut Alpha shirt de oplossing om onder de kledij te dragen. Deze donkergrijze Combat Cut Alpha shirt kan eveneens met verschillende andere modieuze kledij gecombineerd worden. De witte snijwerende T-shirt is machine wasbaar en kan in de droogtrommel. Hij verliest zijn sterkte niet door veelvuldig te wassen.
Snijwerende Combat Cut Bravo shirt als wintertrui.
De Combat Cut Bravo shirt voor het brede publiek
meer info online shop
De Combat Cut Bravo shirt met hoge snijwerende col als wintertrui voor het brede publiek
De Combat Cut Bravo shirt en de snijwerende lederen vest VBR-KVL-91
meer info online shop
De Combat Cut Bravo Shirt beschikt is over 360° voorzien van snijwerende voering. Dit betekend dat deze snijwerende T-shirt over de volledige oppervlakte een snijwerende bescherming niveau 5 biedt. Als extra bescherming aan de armen werden de mouwen van een dubbele laag snijwerende Cutyarn niveau 5 voorzien. Hierdoor bieden deze een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe vlees messen, combat messen of korte Japanse zwaarden. Deze Combat Cut Bravo shirt is eveneens voorzien van een afneembare hoge snijwerende kraag. Deze afneembare en snijwerende kraag beschikt over een snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de hals, maar biedt ook warmte tijdens de winter. Deze snijwerende kraag kan afgenomen worden indien het tijdens de dag te warm wordt. De buitenkant van deze Combat Cut Bravo shirt is gemaakt uit een 3 Way zwarte Kevlar. Deze 3 Way zwarte Kevlar is brandvertragend, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend. De combinatie van de snij- en steekwerende Kevlar met de 2 lagen Cutyarn bieden aan de armen reeds een relatief goede steekweerstand tegen messen, gebroken glazen, schroevendraaiers en hondenbeten. Deze zwarte Combat Cut Bravo shirt beschikt over een zachte Coolmax mesh voering die zelf bloot op het lichaam kan gedragen worden. De Combat Cut Bravo shirt met hoge col kan als een sweater gedragen worden onder modieuze kledij en is beschikbaar voor het brede publiek. De Combat Cut Bravo shirt is een snijwerende T-shirt die relatief dun is en een goede bescherming biedt tegen een snijdende aanval met een mes. Als bescherming tegen steekpartijen dient men de steekweerstand te vergroten door hierboven op zijn minst nog een snijwerend vest te dragen. De grijze snijwerende T-shirt is machine wasbaar en kan in de droogtrommel. Hij verliest zijn sterkte niet door veelvuldig te wassen.
Snij- en steekwerende Combat Cut Bravo Shirt Full Protection als wintertrui.
De Combat Cut Bravo shirt Full Protection voor het brede publiek
De Combat Cut Bravo shirt Full Protection en rode snijwerende en waterafstotende vest
De Combat Cut Bravo shirt Full Protection en zwarte snijwerende en waterafstotende vest
meer info online shop meer info online shop meer info online shop
Deze zwarte Combat Cut Bravo shirt Full Protection met afneembare col is voorzien van verschillende lagen snijwerend materiaal. De armen en hoge col zijn voorzien van twee lagen snijwerende Cutyarn, terwijl de romp voorzien is van drie lagen snijwerende Cutyarn niveau 5. De buitenkant van deze Combat Cut Bravo shirt is gemaakt uit een 3 Way zwarte Kevlar. Deze 3 Way zwarte Kevlar is brandvertragend, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend. De combinatie van de snij- en steekwerende Kevlar met meerdere lagen snij- en steekwerende Cutyarn niveau 5, bieden reeds een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe vlees messen, combat messen of korte Japanse zwaarden en de vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het steken met messen of scherpe voorwerpen zoals schroevendraaiers, in die zin zelfs dat de Combat Cut Bravo shirt Full protection al een lichte steekwerende vest kan vervangen. Deze Combat Cut Bravo shirt is eveneens voorzien van een afneembare en snijwerende hoge kraag. Deze afneembare en snijwerende kraag beschikt over een dubbele snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de hals, maar biedt ook warmte tijdens de winter. Deze snijwerende kraag kan afgenomen worden. Deze zwarte Combat Cut Bravo shirt beschikt binnenin over een zachte Coolmax mesh voering die zacht is en bloot op het lichaam kan gedragen worden. Voor wie een goede bescherming wenst tegen steekpartijen, deze Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan reeds een steekwerende vest vervangen maar biedt daarenboven nog een extra snij- en steekwerende bescherming aan de armen en de hals. De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection is dus aanzienlijk meer of een gewone steekwerende vest. Als men dan toch voor een goede steekwerende bescherming kiest, dan draagt men hierboven geen gewone regenjas, maar een snijwerende en waterafstotende regenvest. Deze snijwerende regenvest biedt dan nog een extra bescherming tegen steekpartijen.
Snij- en steekwerende bescherming voor voetbalsupporters.
Rode snijwerende T-shirt met duivels drietand. Deze leuke rode snijwerende T-shirt met duivels drietand beschikt over een enkele laag snijwerend materiaal en is uitermate geschikt om tijdens de zomer te supporteren voor de Belgische voetbalploeg. Het symbool van de drietand is een typisch Belgische symbool die staat voor de duivelse Belgische voetbalploeg en is dus van alle tijd. Hiermee bedoelen we dat men niet elk jaar opnieuw een nieuwe T-shirt moet aanschaffen om in stijl te kunnen supporteren voor de Belgische voetbalploeg. Naast een rode sportieve Jersey buitenlaag, bevat de hype voetbalshirt ook een snijwerende voering niveau 5 en een zachte Coolmax mesh die bloot op het lichaam kan gedragen worden. De enkele laag snijwerend materiaal biedt bescherming tegen een snijdende aanval met een mes of gebroken glazen fles. Dit is een basis snijwerende bescherming die goed draagbaar is tijdens de zomer.
meer info online shop
Combat Cut Alpha onder voetbalshirt. Voor de harde kern supporters die naar het buitenland gaan om te supporteren raden we een zwaardere snij- en steekwerende combinatie aan. De Combat Cut Alpha shirt kan onder een voetbalshirt gedragen worden en biedt een 3 maal grotere snij- en steekwerende bescherming dan de snijwerende shirt met een enkele snijwerende laag bescherming.
Combat Cut Alpha shirt  3X grotere steekweerstand dan een snijwerende T-shirt
meer info online shop
De Combat Cut Bravo shirt Full Protection voor het brede publiek
meer info online shop
De Combat Cut Bravo shirt Full Protection en rode snijwerende en waterafstotende vest
meer info online shop
De winteroutfit met goede bescherming teen steekpartijen. Combat Cut Bravo shirt Full Protection met de rode snijwerende en waterafstotende regenvest met duivels drietand. Voor de harde kern supporters die deze winter naar het buitenland gaan om te supporteren raden we een zwaardere snij- en steekwerende combinatie aan. De Combat Cut Bravo shirt Full Protection biedt een 3 maal grotere snij- en steekwerende bescherming dan de snijwerende shirt met een enkele snijwerende laag bescherming. De snijwerende col biedt een extra snijwerende bescherming aan de hals en eveneens warmte voor tijdens de winter.
Witte snijwerende T-shirt enkele laag Spectra-Coolmax
info online shop
Witte snijwerende T-shirt enkele laag Spectra-Coolmax
info online shop
Witte snijwerende losse rolkraag
meer info online shop
Snijwerende anti-verkrachting onderbroek
meer info online shop
De Combat Cut Bravo shirt Full Protection. De snijwerende col biedt een extra snijwerende bescherming aan de hals en eveneens warmte voor tijdens de winter.
Snijwerende sjaal om de hals te beschermen.
meer info online shop
Snijwerende polo met lange mouwen. Spectra voering
meer info online shop
Sportieve rode snijwerende T-shirt
meer info online shop
Rode snij- en steekwerende bodywarmer
meer info online shop
Zwarte snij- en steekwerende bodywarmer
meer info online shop