Nederlands Français Deutsch Italiano Espanol Português Slovenský Slovenski Latvijas ελληνικά Gaeilge Other - English
VBR-Tactical
Home VBR-Belgium-Webshop About us Contact us News Events Legal Activitie cooperation
Steekpartij als terreuraanslag en welke bescherming is er. Israëlische soldaat neergestoken. T-shirts onmiddellijk leverbaar. Meisje van 14 Anti-steekpartij T-shirts te koop en onmiddelijk leverbaar!
Snij- en steekwerende T-shirts Snijwerende Polo's Snijwerende broeken Snijwerende regenvesten Snijwerend hemd en blazer Snijwerende handschoenen Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Safety & Fashion Jachtkledij Vechtsporten & Toebehoren Motorkledij VBR-Glock pistool Millennium 45 VBR-B PDW-Sidearm VBR-B 9x19 mm Herladen Kal. 7.92x24 mm Algemene technische info Steekpartij Belgie en Nederland
© Copyright protected by Rik Van Bruaene
Wij leveren in de Benelux Nederland 18.20 Euro
meer info online shop
Steekpartij als terreuraanslag en welke bescherming is er?
Er is bij verschillende terreuraanslag duidelijk te merken dat messen steeds meer als een symbolisch en volwaardig wapen beschouwd wordt om terreuraanslagen mee te plegen.
Hier een korte samenvatting van de mogelijke individuele bescherming reeds beschikbaar is.
Israëlische soldaat neergestoken bij recente terreuraanslag op de Westelijke Jordaanoever. Bron: Alexander Verstraete, Gianni Paelinck
Naast de steekpartijen met criminele achtergrond of de steekpartijen als gevolg van echtelijk problemen, wordt de kans met de dag groter dat er ook steekpartijen in Europa zullen plaatsvinden in de vorm van terreuraanslagen. Eerder werden er al terreuraanslagen met messen gepleegd in Engeland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Te verwachten is dat er nog meer terreuraanslagen met messen zullen plaatsvinden.  De recente steekpartij op de Westelijke Jordaanoever is slechts een van die typische steekpartijen die een voorbode is van wat er nog komen kan. In ieder geval werden er reeds verschillende soorten beschermende kledij  ontwikkeld die bescherming kan bieden tegen terreuraanvallen met messen. Aan de hand van de steekpartij foto van op de Westelijke Jordaanoever geven we enkele voorbeelden over de kledij die kan gedragen worden als bescherming tegen steekpartijen.
De trend is reeds gezet in Nederland, Frankrijk en Engeland waar snijwerende kledij reeds bij sommige burgers de gewone casual kledij aan het vervangen is. Ook in België zijn reeds verschillende mogelijkheden beschikbaar of in productie. Steekpartijen op leden van de Joodse gemeenschap in België zijn ook te verwachten als terreuraanslag.
Een slachtoffer van de steekpartij ligt op de grond met verwondingen aan de onderbuik, lies of bovenbeen. Dit is een type verwonding die veel voorkomt bij steekpartijen en vooral bij het raken van de liesslagader, kan dit resulteren in uitbloeding en dood als gevolg.
De snijwerende Boxershort is de meest eenvoudige manier om de onderbuik, de lies en eveneens de lage rug te beschermen tegen aanvallen met messen. De snijwerende Boxershort kan onder de jeansbroek of short gedragen worden.
meer info online shop
De 360° snijwerende en waterafstotende combat broek is over de volledige oppervlakte voorzien van een snijwerende voering. Deze combat broek biedt dan ook een goede bescherming tegen aanvallen met messen op de onderbuik en de benen.
meer info online shop
De snijwerende en slijtvaste multifunctionele motorbroek beschikt over een snijwerende Spectra voering op de impact zones zoals de knieën, de zijkant van de billen en het achterwerk. Deze multifunctionele jeans broek kan reeds een deel bescherming bieden tegen een aanval met een mes in de lage rug, de knieën en de zijkant van de billen. De snijwerende en slijtvaste multifunctionele jeans broek met 360° bescherming bovenaan, biedt ook tot onder de knieën een snijwerende bescherming en vooraan aan de lies en de bovenbil.
meer info online shop meer info online shop
De Combat Cut Alpha shirt is een anti-steekpartij T-shirt zonder mouwen met een drie maal groteren snij- en steekweerstand dan een normale snijwerende T-shirt. In dit geval van een zware steekpartij is het aan te raden om een zwaardere snij- en steekwerende bescherming als casual kledij te dragen. Hiervoor is de Combat Cut Alpha een uitstekende snij- en steekwerende bescherming die zowel onder als boven de kledij kan gedragen worden.
meer info online shop
Voor de dame medische dienst. Als een snij en steekwerende bescherming raden wij een Combat Cut Ladies shirt aan. Deze heeft een drie maal grotere snij en steekwerende bescherming dan een normale snijwerende T-shirt. Deze Combat Cut Ladies shirt is soepel en comfortabel om lange tijd te dragen en kan discreet onder de dameskledij gedragen worden.  Een snijwerende dames T-shirt Spectra-Coolmax is ook al een goede bescherming tegen een snijdende aanval met messen. Deze kan reeds in verschillende gevallen met lichte steekpartijen en voldoende bescherming bieden. 
meer info online shop meer info online shop
Voor de burger die een standaard bodywarmer draagt raden wij een snij- en steekwerende bodywarmer aan. De Combat Cut Body Warmer beschikt over een 3 laag snij- en steekwerende voering en biedt hiermee een vrij goede bescherming tegen een snijdende aanval met een mes en een goede bescherming tegen een steekaanval met een mes.
meer info online shop
De Combat Cut Bravo Shirt kan onder de Combat Cut Bodywarmer gedragen worden en biedt hiermee een praktische bescherming tegen steekpartijen die dagelijks comfortabel kan gedragen worden. De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan eveneens onder de Combat Cut Bodywarmer gedragen worden. Hiermee bereikt men een maximum bescherming tegen steekpartijen die in soepele casual kledij kan gedragen worden.  .
meer info online shop meer info online shop
Een witte snijwerende T-shirt uit Coolmax-Cutyarn-Coolmax kan tijdens de warmere perioden van het jaar gedragen worden. Deze beschikt over een enkele laag snijwerende voering die reeds en goede bescherming biedt tegen een snijdende aanval met een mes. Een witte snijwerende T-shirt uit Coolmax-Cutyarn-Coolmax kan ook onder een hemd gedragen worden zoals de militair die een witte T-shirt onder zijn uniform draagt.
meer info online shop
Ook een Spectra-Coolmax mix. T-shirt zonder mouwen kan onder een hemd gedragen worden. Ook een Spectra-Coolmax mix. T-shirt met lange  mouwen kan onder een hemd gedragen worden.
meer info online shop meer info online shop
Een snijwerende T-shirt met een snijwerende Boxershort kunnen als onderkledij gedragen worden. Deze kan dan onder vrijwel alle kledij gedragen worden en biedt een enkele laag snijwerende Cutyarn als bescherming tegen een snijdende aanval met een mes. T-shirt Cutyarn-Coolmax: Boxershort Cutyarn-Coolmax:
meer info online shop meer info online shop
En zwarte standaard snijwerende T-shirt kan een gewone zwarte snijwerende T-shirt vervangen. Deze Coolmax- Cutyarn-Polyester snijwerende T-shirt beschikt over een enkele laag snijwerende materiaal die de verwonding door een snijdende aanval met een kan verhinderen en de verwonding door een steekaanval kan beperken.
Voor herfst en winterweer kan me een snijwerende regenvest dragen. Deze is voorzien van een enkele laag snijwerend materiaal en biedt hierdoor al een basis snij- en steekweerstand tegen aanvallen met messen.
meer info online shop meer info online shop meer info online shop
De trend is reeds gezet waarbij snij- en steekwerende kledij als militaire kledij gebruikt wordt. Ook de Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan als militaire kledij gebruikt worden. De Kevlar buitenlaag heeft een snijwerende, brandvertragende en scheurwerende eigenschap die zeker meer te beiden heeft dan een gewone militaire trui. De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection bevat ook 3 lagen snijwerende Cutyarn die kan beschouwd worden als een algemeen beschermend pakket tegen steekpartijen of tegen fragmenten van een granaat of mortier explosie. De snijwerende kraag kan afgenomen worden tijdens de zomer. Zie meer info Combat Cut Bravo Full Protection
meer info online shop